Retur & byten

Retur & Byten

Returrätt

Som kund har du rätt att ångra ett köp av en produkt i shopen på skrubbs.se. Vill du ångra ett köp ska du kontakta oss inom 14 dagar efter det att du tog emot produkten. Du kan ångra ett köp förutsatt att produkten inte redan har använts. Använd kontakta oss som finns på hemsidan eller skriv till oss på info@skrubbs.se. Returfrakten står kunden för och det är du som kund som har det ekonomiska ansvaret för att din retur kommer fram till oss. Uppge kontonummer till supporten för åtebetalning av varan/varorna.

Reklamation

Vi garanterar att de varor du beställt är felfria vid leveransen. Skulle du få en defekt eller fellevererad vara ska du kontakta Kundtjänst så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar om varan är skadad vid leverans. Vi står självklart för frakten vid felleveranser samt reklamationer.

Ej utlösta paket

Skrubbs AB loggar alltid IP-nummer vid köp.

Om vi får tillbaka paket som inte lösts ut från posten, förbehåller vi oss rätten att debitera dig för samtliga de kostnader som uppstår i samband med en sådan retur + hanteringskostnad totalt 149 SEK.